Rejestr zmian
Drukuj informację Lista zmianLista zmian
Zmiany z dnia: 2024-04-16
Czas | Wprowadzona zmiana | Informacja | Zmiany wprowadził |
---|---|---|---|
12:17:10 | Upublicznienie elementu informacja | Sprawozdania za rok 2023 | Kamila Dyjak |
Zmiany z dnia: 2024-02-13
Czas | Wprowadzona zmiana | Informacja | Zmiany wprowadził |
---|---|---|---|
08:02:59 | Edycja elementu informacja | Dyrekcja | Kamila Dyjak |
Zmiany z dnia: 2024-01-17
Czas | Wprowadzona zmiana | Informacja | Zmiany wprowadził |
---|---|---|---|
11:31:30 | Upublicznienie elementu załącznik do informacji | Plan postępowań o udzielenie zamówień publicznych na rok 2024 - Nazwa elementu do którego przynależy: Plan postępowań o udzielenie zamówień publicznych na rok 2024 | Kamila Dyjak |
11:30:53 | Upublicznienie elementu informacja | Plan postępowań o udzielenie zamówień publicznych na rok 2024 | Kamila Dyjak |
Zmiany z dnia: 2023-12-18
Czas | Wprowadzona zmiana | Informacja | Zmiany wprowadził |
---|---|---|---|
10:44:53 | Zmiana statusu. Edycja elementu Zamówienia publiczne - ogłoszenie | Dostawa mięsa, produktów mięsnych, drobiu i wędlin do Zespołu Edukacyjnego nr 3 w Zielonej Górze | Kamila Dyjak |
10:44:41 | Zmiana statusu. Edycja elementu Zamówienia publiczne - ogłoszenie | Dostawa produktów mleczarskich do Zespołu Edukacyjnego nr 3 | Kamila Dyjak |
10:44:22 | Zmiana statusu. Edycja elementu Zamówienia publiczne - ogłoszenie | Dostawa warzyw i owoców do Zespołu Edukacyjnego nr 3 | Kamila Dyjak |
Zmiany z dnia: 2023-12-01
Czas | Wprowadzona zmiana | Informacja | Zmiany wprowadził |
---|---|---|---|
15:11:06 | Edycja elementu informacja | Dyrekcja | Kamila Dyjak |
Zmiany z dnia: 2023-11-28
Czas | Wprowadzona zmiana | Informacja | Zmiany wprowadził |
---|---|---|---|
15:36:52 | Upublicznienie elementu Zamówienia publiczne - ogłoszenie | Dostawa mięsa, produktów mięsnych, drobiu i wędlin do Zespołu Edukacyjnego nr 3 w Zielonej Górze | Kamila Dyjak |
15:32:36 | Deaktywacja elementu Zamówienia publiczne - ogłoszenie | Dostawa mięsa, produktów mięsnych, drobiu i wędlin do Zespołu Edukacyjnego nr 3 w Zielonej Górze | Kamila Dyjak |